2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hülyére keresi magát a Rammstein énekese az Ermitázsban készült képekkel

Hirdetés

Hülyére keresi magát a Rammstein énekese az Ermitázsban készült képekkel

Több százezer euróért árulja NFT-tokenek formájában a szentpétervári Ermitázs múzeumban készült fotóit Till Lindemann, a Rammstein énekese. 

A szólóprojektjének keretében forgatott a múzeumban, a Lubimij Gorod (Kedvenc Város) című, orosz nyelvű számához készített videoklipet. 

Az Ermitázs verziója szerint csak azt engedélyezték Till Lindemann-nak, hogy a múzeumban készült felvételeket kizárólag a videoklipben használhatja fel, a tokenezéssel viszont megkerülte a múzeumot. A szentpétervári galéria felhívta a képeivel nyerészkedni próbáló énekes figyelmét, hogy megsértette a megállapodásukat, illetve a múzeum licencpolitikáját, de Lindemann egyelőre nem méltatta őket válaszra.

Hirdetés

Na de mi is az az NFT? A non-fungible token, magyarul a nem behelyettesíthető érme rövidítése. Úgy kell elképzelni, hogy mondjuk van egy, a világhálón bárki számára elérhető kép, de valaki azt szeretné, hogy az ő tulajdonaként jegyezzék, mert ő ettől lesz boldog. Erre úgy van lehetősége, hogy kriptovalutával megvásárolja az adott képet, az adott kriptopénzrendszerben pedig rögzítik a tranzakciót, így abban az adott pénzrendszerben valóban tulajdonosává válik az adott képnek. 

Az NFT-zés az ethereum okosszerződés- és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/14/ermitazs-till-lindemann-rammstein-nft-kriptovaluta/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Egyre többen mennek vásárolni a boltokba, valamint a benzinkutakra az Egyesült Királyságban. A kormányzat mindeközben azt …