2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hongonkban betiltották az étkezést a gasztronómiai világkiállításon

Hirdetés

Hongonkban betiltották az étkezést a gasztronómiai világkiállításon

Több tíz millió látogatót és több száz kiállítót várnak az ötnapos eseményre, amely augusztus 11-én veszi kezdetét a hongkongi kongresszusi és kiállítási központban. A kiállítás területén nem lesznek étkezőhelyiségek, és valamennyi látogatónak maszkot kell viselnie kell a közegészségügyi és járványügyi korlátozások miatt – közölte Sophia Chong, a világkiállítást szervező Kereskedelemfejlesztési Tanács (TDC) megbízott vezérigazgatója.

Megértjük, hogy a látogatók szeretnék megkóstolni a kiállított ételeket. Reméljük, hogy a kiállítást ismét meg tudjuk rendezni a világjárvány után is, amikor már biztonságosan és egyszerűbb higiéniai szabályokkal összhangban tudjuk ezt megtenni

– tette hozzá.

A döntés egy nappal azután született, hogy a hongkongi kormányzat korlátozássokkal, de engedélyt adott a Hong Kong Sevens szurkolóinak, hogy novemberben részt vegyenek a csapatok mérkőzésein: italt fogyaszthatnak a szurkolók, de tilos lesz étkezni a stadion lelátóin, és minden korty ital elfogyasztása között fel kell húzni a maszkot – írja az MTI.

Hirdetés

Sophia Chong nem aggódik a kiállításon bevezetett intézkedés következményei […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/03/hongkong-koronavirus-gasztronomia-vilagkiallitas-maszk-eves-tiltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegeztetőgépen tartják és elveszítheti egyik szemét a világhírű író, Salman Rushdie

A rendőrség őrizetbe vette a késelés elkövetőjét, a gyanúsított a 24 éves Hadi Matar, aki …