2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hiperszuper rakétával dicsekedett Donald Trump

Hiperszuper rakétával dicsekedett Donald Trump

Donald Trump kifejezetten szereti a bennfentest játszani. Ez kissé meglepő egy milliárdos tévésztár esetében, de eléggé bizarr, ha az Egyesült Államok elnökéről van szó. Az elnök számos alkalommal csillogtatta már jólértesültségét, többek között Bob Woodward veterán újságírónak adott személyes interjúiban is, amelyeket a magán mobiljáról folytatott a Fehér Házon belüli privát rezidenciájáról.

Korábbi írásai alapján egyértelműen a demokratákhoz húzó közismert zsurnalisztától a CNN szerint valószínűleg azt remélte, hogy kedvező színben tünteti fel őt könyvében, ha abszolút a belső körhöz tartozóként kezeli. Woodward készülő könyvéről beszélve felidézte, Trump néha esténként is felhívta, hogy bizonyos történeteket elmeséljen neki. Az egyik 2019 decemberi beszélgetésük alkalmával említett egy olyan

„hiperszuper (super duper) rakétát, amiről még tuti semmit sem hallottál. Egy olyan nukleáris fegyverrendszerünk van, amilyen még senkinek sem volt ebben az országban. Még Putyin és Hszi sem hallott róla.  Úgy értem tényleg senki. Ez a cucc hihetetlen.”

Az információt később, egy májusi sajtótájékoztató során Trump szintén „hiperszupernek” nevezve maga hozta nyilvánosságra.

„Mostanra mienk a leggyorsabb rakéta. Állítólag Oroszországé ötször gyorsabb (a hangsebességénél), Kína is dolgozik egy ötször vagy hatszor gyorsabbon. Nos, a mienk 17-szer gyorsabb. És most adtam meg neki a zöld lámpát.”

A bejelentés után hallatán kisebb pánik tört ki a Pentagonban, és egy darabig nem kívánt további részletekbe bocsátkozni a hírrel kapcsolatban, végül megerősítette, hogy „a Védelmi Minisztérium dolgozik ellenfeleink hasonló képességét ellensúlyozó rakéták […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/11/megis_kinek_a_titka_donald_trump_raketa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A spanyol kormány rendeletben szabályozza a távmunkát

Törvényerejű rendeletet fogadott el a távmunka szabályozására keddi ülésén a spanyol kormány. María Jesús Montero …