2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hiába a szükségállapot, újabb fegyveres támadás történt Ecuadorban

Hirdetés

Hiába a szükségállapot, újabb fegyveres támadás történt Ecuadorban

Fegyveres elkövetők megtámadtak rá egy csoportra Ecuador tengerparti városában, Guayaquilban, nyolc embert megöltek, és nyolc másikat megsebesítettek – közölte az ecuadori belügyminisztériumra hivatkozva az ABC News.

Helyi idő szerint szombaton este 7 óra körül fegyveresek érkeztek autóval a déli Guasmo városrészbe. Rálőttek az emberekre, kettőt azonnal megöltek, hatan később kórházban vesztették életüket a sebek súlyossága miatt – közölte a minisztérium. Egyetlen csoport sem vállalta azonnal a felelősséget a támadásért.

Ez volt a második ilyen tömeggyilkosság az utóbbi időben Ecuadorban. Legutóbb pénteken öt embert kivégzésszerűen ölt meg egy fegyveres banda a tengerparti Manabi tartományban. A […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/31/fegyveres-tamadasok-ecuador-eroszak-buncselekmeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Izrael ismét arra készül, hogy megtámadja Rafah városát

Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál …