2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hétfőtől csak negatív teszttel lehet repülőgépen az Egyesült Államokba utazni az Egyesült Királyságból

Hirdetés

Hétfőtől csak negatív teszttel lehet repülőgépen az Egyesült Államokba utazni az Egyesült Királyságból

Az Egyesült Államokba hétfőtől csak 72 órásnál nem régebbi negatív koronavírusteszt birtokában lehet repülőgépen érkezni az Egyesült Királyságból – írja a Reuters. Erről az Egyesült Államok járványügyi hivatala, a CDC adott ki nyilatkozatot, a koronavírus Egyesült Királyságban megjelent új mutációjával indokolva a szigorítást.

Kedden az amerikai kormányzati tisztviselők még úgy nyilatkoztak, hogy nem terveznek szigorításokat az Egyesült Királyságból érkező utasokkal szemben. Néhány légitársaság – például a United Airlines és a Delta Air Lines – már korábban is ugyanezeket a feltételeket szabta az utasokkal szemben.

A washingtoni 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/25/usa_koronavirus_beutazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

56 ezer eurót szívott fel rablás közben egy román férfi

56 ezer eurót szívott fel rablás közben egy román férfi

Szokatlan bűncselekmény történt a német Tauberbischofsheimban – írja a Die Zeit. Egy 30 éves román férfinak azért …