2020. április 1., szerdaMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 327,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 327,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Helsinki környékén szigorú utazási korlátozásokat vezetnek be

Hirdetés

Helsinki környékén szigorú utazási korlátozásokat vezetnek be

A finn kormány három hétre blokád alá vonja Uusimaa régiót, vagyis azt a régiót, amibe Helsinki is lakik, és ahol az 5,5 millió finn közül 1,7 millió él – írja a News Now Finland.

Hirdetés

Finnországban 880 koronavírusos megbetegedést tartanak nyilván, három ember meghalt a járvány miatt, 10 ember pedig már kigyógyult. A járvány leginkább a főváros körüli régiót érinti, ezért döntöttek úgy, hogy megpróbálják minél inkább leválasztani az ország többi részéről, hátha így sikerül kordában tartani a fertőzéseket.

A döntés azután született meg, hogy a finn egészségügyi minisztérium újraszámolta a becslését, és arra jutott, hogy az országban 11000-15500 ember szorulhat majd kórházi ápolásra a járvány miatt, és nagyjából 3600-5000 lélegeztetőgépre lehet majd szükségük a következő hónapokban.

A régiót nem zárják le teljesen, ha valaki az ország más részében tartózkodik a pénteki bevezetés idején, akkor van lehetősége hazatérni, ahogy munka miatt is el lehet hagyni a régiót, a régión belül lakók pedig szabadon utazhatnak.

A skandináv […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/03/25/finnorszag_koronavirus_utazas_korlatozas_lezarjak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Koronavírusos az orvos, aki múlt héten Putyinnal találkozott

Koronavírusos az orvos, aki múlt héten Putyinnal találkozott

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Az …