2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hatvanöt koronavírus-fertőzött van menekültek egy Máltára vitt csoportjában

Hatvanöt koronavírus-fertőzött van menekültek egy Máltára vitt csoportjában

Hatvanöt embernél mutatták ki a koronavírust menekültek egy Máltára vitt 94 fős csoportjában – közölte a vallettai egészségügyi minisztérium kedden.

A Líbiából érkező menedékkérők előző nap kerültek Máltára. Ez eddig a legnagyobb járványgóc, amelyet a kór március 7-i felbukkanása óta regisztráltak a szigetországban.

Az egészségügyi tárca szerint a csoport 85 tagján végezték el a koronavírus-tesztet, kilencen még várnak a vizsgálatra. A menedékkérők állampolgárságát nem közölték a máltai hatóságok.

“A hajókkal érkező migránsok azonnal karanténba kerülnek 14 napra, és tesztelik őket. A pozitívnak bizonyuló menedékkérőket elkülönítik, míg a többiek szintén karanténban maradnak megfigyelés alatt” – közölte a tárca.

“Ez a csoport együtt érkezett Máltára, és igen kevés emberrel kerültek kapcsolatba, mielőtt tesztelték őket” – tette hozzá a minisztérium. Ez azt jelenti, hogy kicsi a valószínűsége a helyiek megfertőződésének.

A migránsok vészjelzést adtak le túlzsúfolt gumicsónakjukról vasárnap. A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/07/28/hatvanot_koronavirus-fertozott_van_menekultek_egy_maltara_vitt_csoportjaban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Földbe csapódott három hőlégballon, legalább húsz sérült van

Három városnéző hőlégballon csapódott a földbe hétfőn az Egyesült Államokban, Wyoming államban. Az egyik utas …