2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hatvanmillió forintos kártérítést kell fizetnie a tinilánynak, aki megölte az őt megerőszakoló férfit

Hirdetés

Hatvanmillió forintos kártérítést kell fizetnie a tinilánynak, aki megölte az őt megerőszakoló férfit

Egy tizenéves lányt, aki megölte azt a férfit, aki szerinte többször megerőszakolta őt, kedden öt év próbaidőre ítélték, és arra kötelezték, hogy 150 ezer dollárt (60 millió forintot) fizessen áldozata családjának − írja a Patch Des Moines-i kiadása.

Pieper Lewis 15 éves volt 2020. június 1-jén, amikor leszúrta a 37 éves Zachary Brooksot Des Moines-i lakásában. Nem sokkal később letartóztatták.

Előre kitervelt gyilkossággal vádolták, de tavaly bűnösnek vallotta magát gondatlanságból elkövetett emberölésben és szándékos testi sértésben. Mindkettőt akár tíz év börtönnel is büntethetik − írja az Associated Press, amely szerint ha Lewis megszegi a próbaidőt, akár húsz évre is rács mögé kerülhet.

Ez a második esély, amit kért. Harmadik esélyt nem fog kapni

Hirdetés

− közölte David Porter bíró kedden.

Lewis 15 éves volt, amikor több mint 30-szor megszúrta Brooksot − írja az Associated Press, amely megjegyzi, hogy a lány szökevény volt, aki bántalmazó családi élet elől menekült, és egy 28 éves férfi, aki befogadta, erőszakoskodott vele.

A lány leszúrta Brooksot, miután a férfi megerőszakolta őt − jelentette az Associated Press, hozzátéve, hogy az ügyészek azzal érveltek, hogy a férfi aludt, és nem jelentett közvetlen veszélyt Lewisra nézve.

Brooks többször is megerőszakolta Lewist, miközben az eszméletlen volt, miután bódító szerek fogyasztására kényszerítette − írja a The New York Times.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/14/karterites-egyesult-allamok-gyilkossag-szexualis-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

12 nap után egy folyóban találtak meg egy eltűnt gyereket Japánban

A kislány szeptember 23-án tűnt el. Egy meleg, átlagos szeptemberi napon, nem sokkal dél előtt …