2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hat nőt késsel kényszerített orális szexre, most életfogytiglanra ítélték

Hirdetés

Hat nőt késsel kényszerített orális szexre, most életfogytiglanra ítélték

A 27 éves Francis Mukendi a 2017 szeptemberétől 2019 decemberéig tartó kétéves ámokfutás során rontott rá a nőket – akik 20 és 32 év közöttiek voltak – az észak-londoni Camdenben lévő lakóházaik lépcsőházaiban és folyosóin.

A Metropolitan Rendőrség azonban attól tart, hogy Mukendi másokat is megtámadhatott, miután több mint 100 órányi térfigyelő kamera felvételét átnézték, és más nőkről készült képeket találtak a telefonján és laptopján. Felhívást tettek közzé, amelyben arra kérik a lehetséges új áldozatokat, hogy jelentkezzenek.

Lefilmezte magát erőszaktevés közben

Az erőszakoló több támadását is filmre vette, melyeket végignézve a nyomozók „rendkívül veszélyesnek” bélyegezték őt. Andrew Holmes bíró életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, és elrendelte, hogy legalább 15 évet kell letöltenie. A Wood Green Crown Court esküdtszéke hathetes tárgyalást követően nemi erőszak, nemi erőszak kísérlete, szexuális erőszak és pengés tárgy birtoklása miatt ítélte el.

A csavargó Raver Artist néven rappelt az Instagramon, és a feltételezések szerint egy zombi pengével,

Hirdetés

konyhakéssel és kalapáccsal kényszerítette rémült áldozatait

arra, hogy szexuális aktusokat hajtsanak végre rajta, miután megállította őket otthonuk előtt.

Mukendi a támadásoktól nem messze, egy rövid sétára lakott. 2020. december 21-én feladta magát a rendőrségen, miután a médiában megjelent róla akkor még gyanúsítottként egy felvétel.

Profi bűnöző

A rendőrség szerint évekig el tudta kerülni az elfogást, mivel tudta, hol vannak a térfigyelő kamerák, és kesztyűt viselt, hogy a támadásai során ne lehessen lenyomozni az ujjlenyomatát.

Azután, hogy márciusban kiderült, hogyan rappelt a YouTube-csatornáján arról öt erőszakos eset után, hogy „stresszes” az élete, mert nem volt olyan szexuális kapcsolata, amibe a nők is beleegyeztek volna. A bíróság meghallgatta, hogyan támadta meg Mukendi az első áldozatát 2017 szeptemberében.

Több esetet feltárt a bíróság

A nő belépett a lakótömbje előszobájába, és amikor megfordult, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/03/egyesult-kiralysag-london-szexualis-eroszak-eletfogytiglan-itelet-rendorseg-nyomozas-borton-oralis-szex-noket-eroszakolo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Oroszország szerdán közölte, hogy új generációs lézerfegyvereket használ Ukrajnában drónok és egyéb harci eszközök elpusztítására. Vlagyimir …