2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hat hihetetlen történet, ami a látszat ellenére nem áprilisi tréfa

Hirdetés

Hat hihetetlen történet, ami a látszat ellenére nem áprilisi tréfa

Április elseje a bolondok napjaként ismert, ebből az alkalomból mutatunk a BBC cikke alapján néhány hihetetlen történetet, amelyek áprilisi tréfának tűnnek, azonban a legkevésbé sem azok:

  1. Japánban az All Nippon Airways légitársaság azzal az ötlettel állt elő, hogy 540 dollárért a repülőn felszolgált prémiumfogásokat fogyaszthatnak a kifutópályán a vendégek. Elsőre biztosan azt gondolnánk, hogy hamvába holt kísérlet volt, azonban a japánok ezúttal sem hazudtolták meg önmagukat, a szolgáltatást pedig tömegesen vették igénybe, időről időre ott ülnek a vendégek a kifutópályán megterített asztaloknál..
  2. Egy környezetbarát fodrászat azzal az ötlettel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/01/aprilis-bolondoknapja-trefa/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megválasztották Raúl Castro utódját a Kubai Kommunista Párt élén

Megválasztották Raúl Castro utódját a Kubai Kommunista Párt élén

A várakozásoknak megfelelően Miguel Díaz-Canel államfőt választották meg Kuba legbefolyásosabb tisztségére, a Kubai Kommunista Párt első …