2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Harry herceg repült egyet, ezért álszentnek tartják

Hirdetés

Harry herceg repült egyet, ezért álszentnek tartják

Harry herceg magánrepülőgépen utazott egyet nemrég, emiatt most sokan álszentnek tartják a környezetvédelem fontosságáról gyakran beszélő királyi sarjat – írja a The Sun.

A herceg mindössze annyit tett, hogy egy milliárdos barátja, Marc Ganzi magánrepülőjén tért vissza csütörtökön a coloradói Aspenből montecitói otthonába az után, hogy egy lovaspóló-bajnokságon vett részt.

Harry három hónappal ezelőtt arról beszélt, hogy a klímaváltozás az emberi társadalom „egyik legégetőbb kérdése”. Ezért sokan kiakadtak azon, hogy miért szólít fel másokat arra, hogy törekedjenek az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére, ha közben ő maga magánrepülővel utazgat.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/21/harry-herceg-repult-egyet-ezert-alszentnek-tartjak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Egyre többen mennek vásárolni a boltokba, valamint a benzinkutakra az Egyesült Királyságban. A kormányzat mindeközben azt …