2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Harmincöt évig keresték a sorozatgyilkost, francia rendőrhöz vezettek a szálak

Hirdetés

Harmincöt évig keresték a sorozatgyilkost, francia rendőrhöz vezettek a szálak

Harmincöt éves nyomozás zárult le a héten, miután a francia hatóságok azonosítottak egy 1986 óta keresett sorozatgyilkost. Laure Beccuau párizsi főügyész közölte, hogy egy elhunyt személytől származó DNS-mintákat vetettek össze a korábbi bűntények helyszínein talált nyomokkal, és a vizsgálat egyezést talált.

A feltételezett elkövető egy 59 éves férfi, aki múlt héten tűnt el dél-franciaországi otthonából. Holttestére néhány nappal azután találtak a hatóságok, hogy felesége jelentette eltűnését. A férfi öngyilkos lett, hátrahagyott búcsúlevelében ismerte el bűnösségét. 

A francia Bfmtv hírportál szerint Francois Verove 1986 és 1994 között volt aktív. Három embert gyilkolt meg, hatszor követett el nemi erőszakot, de egyebek mellett fegyveres rablással és emberrablással is gyanúsították. Áldozatai között volt egy 11 éves kislány, Cécile Bloch is.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/01/francia-rendorrol-derult-ki-hogy-sorozatgyilkos-francois-verove/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők hozzátartozóit fogadta, pénzt adott, illetve földet ígért nekik a Szirádzsuddín Hakkáni, az afganisztáni …