2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Harmincnégy évre ítélték egy szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét

Hirdetés

Harmincnégy évre ítélték egy szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét

34 évi börtönre ítélte egy dél-koreai bíróság csütörtökön egy online szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét, aki nők és lányok tucatjait kényszerítette arra, hogy nyíltan szexuális tartalmú videókat osszanak meg magukról – írja az MTI.

A délkeleti Andong városának kerületi bírósága azért sújtotta börtönbüntetéssel a 24 éves Mun Hjung Vukot, mert szexuális kizsákmányolással foglalkozó chatszobákat működtetett a Telegramon, továbbá nőkről készített és terjesztett obszcén videókat.

Ítéletében a bíróság hangsúlyozta, hogy a vádlott helyrehozhatatlan kárt okozott az áldozatoknak, és az emberi méltóságot sértő társadalmi bűncselekmény miatt súlyos büntetést érdemel.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/08/34-evre-iteltek-egy-szexualis-zsarolohalozat-kulcsemberet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét diákokat raboltak el Nigériában

Ismét diákokat raboltak el Nigériában

Egyetemre támadtak a fegyveresek az észak-nigériai Kaduna államban, több hallgatót elraboltak, az intézmény egyik alkalmazottját pedig …