2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Harminc év börtönbüntetésre ítélhetik Jeffrey Epstein volt szeretőjét

Hirdetés

Harminc év börtönbüntetésre ítélhetik Jeffrey Epstein volt szeretőjét

A hatvanéves nő ügyvédei június közepén a javasolt harminc évnél jóval alacsonyabb büntetést kérvényeztek – írja a Guardian. Jeffrey Epstein szeretője „számító, kifinomult és veszélyes bűnöző volt, aki sebezhető fiatal lányokat zsákmányolt ki” – ezzel érveltek az ügyészek a büntetés súlyossága mellett. Az egykori szeretőt és üzlettársat a 2021 decemberében három hétig zajló tárgyaláson hat vádpontból ötben bűnösnek találták. 

A vád szerint Maxwell 1994 és 2004 között négy kiskorú lányt szervezett be azért, hogy a milliárdos Epstein és barátai szexuálisan bántalmazhassák őket. Várhatóan június végén kezdődik a per következő szakasza, amikor a bíró megállapítja, hogy Maxwell pontosan mekkora börtönbüntetést kapjon. Ez akár 65 év is lehet.

Maxwellt még 2020 nyarán vették őrizetbe, körülbelül egy évvel azután, hogy Epstein a börtöncellájában öngyilkosságot követett el. A gazdag és befolyásos nő, aki korábban rendszeres vendége volt a hivalkodó, fényűző partiknak, 2019-re teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, sokan azt rebesgették, hogy talán Európába mehetett. Végül New Hampshire-ben találták meg, a hegyekben bujkált egy luxusingatlanban.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/23/borton-jeffrey-epstein-szereto-pedofil-szexkereskedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

A menetrend szerint közlekedő busznak valamilyen technikai hibából adódóan nem csukódott be a hátsó ajtaja. …