2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Hálaadás ünnepe: lehetőleg a négy fal között

Hirdetés

Hálaadás ünnepe: lehetőleg a négy fal között

Az Egyesült Államok járványügyi hivatala (CD) azt kérte az amerikaiaktól, hogy hálaadás ünnepére (idén november 26-ra esik és az egyik legnagyobb nemzeti ünnep az országban a Függetlenség napja mellett), amikor általában mindenki felkerekedik és családi, baráti találkozókat tartanak az emberek, idén tegyenek kivételt a koronavírus-járvány miatt és maradjanak otthon. 

Az Egyesült Államokat is alaposan próbára teszi a világjárvány, az utóbbi egy hétben több mint egymillió új fertőzöttet regisztráltak az országban, ebből csak az elmúlt egy napban kétszázezret. Ezen felül az országban az egyes államok különböző új kijárási korlátozásokat vezetnek be a járvány újabb hulláma miatt, például Kalifornia állam majdnem egész területén este 10 órától hajnali 5-ig kijárási tilalom lesz egy hónapig.  

Mindezek mellett az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/11/20/halaadas_egyesult_allamok_koronavirus-jarvany_utazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem lesz Fucking, elunták a röhögő turistákat

Nem lesz Fucking, elunták a röhögő turistákat

No more Fucking.  Megcsömörlött ugyanis a kétes népszerűségtől Felső-Ausztria alighanem leghíresebb faluja: a mindössze százlelkes …