2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ha szeretne Erzsébet királynőnek dolgozni, itt a lehetőség

Hirdetés

Ha szeretne Erzsébet királynőnek dolgozni, itt a lehetőség

Álláshirdetést adott fel a brit királyi család, szükségük van ugyanis egy emberre, aki részt vesz a királyi levéltár dokumentumainak digitalizálásában.

A munkavégzés időtartama 2022 februárja és 2023 márciusa közt lenne, havonta 2000 fontot fizetnének érte. Hetente 37 és fél órát kellene dolgozni, és 33 napi szabadságot biztosítanának egy évben (ebben viszont a hivatalos állami munkaszüneti napok is benne vannak), továbbá a nyugdíjalapba is egy nagyobb összegű visszatérítést kapna a munkavállaló, akit továbbképzésekkel is segítenének. 

A munkaleírásban azt írták, hogy az ideális jelöltnek figyelmesnek kell lennie az apró részletekre, valamint jó szervezői, tervezői képességekkel kell rendelkeznie. Továbbá arra is képesnek kell lennie, hogy jó minőségű digitális fényképeket készítsen az adatokról, és ellenőrizni tudja a már elkészült anyag minőségét és metaadatait.

Ezen kívül azt is elvárják, hogy a jelentkezőnek releváns munkatapasztalata legyen a digitalizáció, adattárolás területén. Továbbá azt sem rejtették véka alá, hogy szigorú határidőket fognak szabni, és a munka garantáltan meg fogja terhelni a dolgozót. Az állásra 2022. január 7-ig lehet jelentkezni.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/20/erzsebet-kiralyno-brit-kiralyi-csalad-allasajanlat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pincébe temették elrablói a 11 éves ukrán kisfiút

Ukrajnában holtan találtak egy 11 éves kisfiút, aki augusztus 29-én tűnt el Zaporizzsja megyében. A kisfiú …