2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ha az amerikai püspökökön múlna, a katolikus Joe Biden nem is áldozhatna többé

Hirdetés

Ha az amerikai püspökökön múlna, a katolikus Joe Biden nem is áldozhatna többé

Ferenc pápánál járt Antony Blinken amerikai külügyminiszter a Vatikánban, nem sokkal azután, hogy konzervatív amerikai püspökök egy köre nyilatkozatba foglalták intésüket az ellen, hogy az áldozhassanak olyan katolikus politikusok, akik támogatják az abortuszt. 

Bár a Vatikán szigorúan tiltaná az abortuszt, a keményvonalas amerikai püspökök annak ellenére írták meg a szóban forgó nyilatkozatot, hogy a  az amerikai püspököket, hogy állásfoglalásuk mélyen megoszthatja a társadalmat, pláne ha kipécézik maguknak azt a Joe Biden elnököt,  aki katolikusként a saját bevallása szerint személyesen ellenzi az abortuszt, de támogatja a nőknek ehhez való jogát.

ENNEK ÉRTELMÉBEN HA A PÜSPÖKÖKÖN MÚLNA, JOE BIDEN EGY FALAT szentelt OSTYÁT ÉS EGY KORTY SZENTELT BORT NEM KAPNAK ADDIG, AMÍG NEM ÍTÉLI EL AZ ABORTUSZT. 

Hirdetés

Maga Ferenc pápa egyébként nem is nyilvánult meg az amerikai abortuszvitában, az ABC News emlékeztet, hogy egy 2015-ös levelében együttérzéséről biztosította a terhesség-megszakítás agonizáló kérdése előtt álló nőket. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/28/ha-az-amerikai-puspokokon-mulna-biden-tobbe-nem-harapna-szentostyat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Rijeka (Fiume) után – az Isztriai-félsziget felé autózva – az E61-es gyorsforgalmi útról kell lekanyarodni az E751-esre …