2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Gordon Ramsay Michelin-csillagos étterméből a rendőrök vitték el a klímaaktivistákat

Hirdetés

Gordon Ramsay Michelin-csillagos étterméből a rendőrök vitték el a klímaaktivistákat

Az Animal Rebellion környezetvédő csoport tagjai szombat este 6 óra körül behatoltak a chelsea-i Hospital Roadon található Gordon Ramsay étterembe. Elegáns alkalmi ruhát viselve sétáltak be, és békésen leültek a csúcskategóriás étterem vendégei számára fenntartott asztalokhoz.

Zöld papírra nyomtatott menüt tartottak a kezükben, amelyen az étterem étlapján felszolgált ételek, köztük a steak és a borjúhús környezeti költségeit sorolták fel.

A csoport közleményében azt írta, hogy a növényi alapú táplálkozási rendszerért és egy tömeges vadgazdálkodási program létrehozásáért kampányolnak, valamint a gazdák és a halászközösségek támogatásáért az alacsony szén-dioxid-kibocsátású világra való átállásban.

Hirdetés

A közösségi médiában közölték, hogy addig nem hagyják el az éttermet, amíg el nem távolítják őket, viszont végül az étterem bezárta után önként távoztak. A rendőrséget nem sokkal este fél hét után hívták ki a helyszínre, és az éttermet bezárták – írja a Daily Mail.

Az étterem szóvivője mélységesen tiszteletlennek nevezte a tiltakozást, miután kénytelen volt bezárni kapuit.

Ahelyett, hogy az éttermek kolosszális profitot termeljenek az állatok, a dolgozók és az éghajlatunk kárára, mindenkit táplálnunk kell a gazdák és a halászközösségek támogatásával és a növényi alapú élelmiszerrendszerre való átállással – hangoztatták az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/20/gordon-ramsay-egyesult-kiralysag-etterem-michelin-csillag-chelsea-kornyezetvedelem-klimavaltozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kormányalakítás idejének meghosszabbítását kérte Izraelben Benjámín Netanjáhú

A kormányalakítás idejének meghosszabbítását kérte Izraelben Benjámín Netanjáhú

A Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet nemrég arról számolt be, hogy szombat éjfélkor …