2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Gombaszedőket rabolt el az Iszlám Állam

Hirdetés

Gombaszedőket rabolt el az Iszlám Állam

Több mint ötven embert rabolt el az Iszlám Állam Szíriában. A dzsihadista szervezet olyan embereken ütött rajta, akik éppen szarvasgombát gyűjtöttek. 

Hama tartomány keleti részén számos család foglalkozik az értékes gomba szedésével, a dzsihadisták azonban nem nézik jó szemmel a tevékenységüket, azzal vádolják őket, hogy támogatják Bassár el-Aszad elnök kormányzatát – írja az MTI.

A bőségesen termő szarvasgomba miatt a hatósági figyelmeztetések ellenére is sokan kimerészkednek az olyan térségekbe, ahol az Iszlám Állam sejtjei is jelen vannak.

Hirdetés

A dzsihadisták felszámolása érdekében a szíriai erők folytatják műveleteiket, de jelenleg nincsenek ellenőrzőpontjaik a gombalelő térségben. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/06/gombaszedoket-rabolt-el-az-iszlam-allam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét diákokat raboltak el Nigériában

Ismét diákokat raboltak el Nigériában

Egyetemre támadtak a fegyveresek az észak-nigériai Kaduna államban, több hallgatót elraboltak, az intézmény egyik alkalmazottját pedig …