2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Gázrobbanás döntött romba egy bankot, tucatnyian meghaltak

Hirdetés

Gázrobbanás döntött romba egy bankot, tucatnyian meghaltak

Szohail Zsohio rendőrségi szóvivő szerint a robbanást a csatornarendszerben felgyülemlett gáz okozhatta a kikötőváros Sersah nevű negyedében. A HBL bank helyi fiókjának padlója kirobbant, a bútorokat szennyvíz borította.

A robbanás ereje számos, a közelben parkoló autót megrongált, illetve törmeléket szórt az épület túloldalán található benzinkútra is. Szemtanúk szerint a történtek idején zsúfolt volt a bankfiók. A tucatnyi halott mellett tizenegyen megsérültek.

Zsohio elmondta, hogy egyelőre nem világos, mitől gyulladt be a gáz, de tűzszerészeket riasztottak a helyszínre a történtek pontos okának kivizsgálására.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/19/gazrobbanas-dontott-romba-egy-bankot-pakisztanban-tucatnyian-meghaltak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Példátlan esőzések pusztítanak Uruguayban. Az EL Pais beszámolója szerint az esőzések leginkább a fővárost, Montevideót, …