2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Gábor Zsazsa temetése: elhalasztva

Gábor Zsazsa temetése: elhalasztva

A legutóbbi hírként felröppent november helyett decemberben tarthatják meg az új tervek szerint Gábor Zsazsa magyarországi temetését a budapesti Fiumei úton. Özvegye, Frédéric von Anhalt herceg ugyanis a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem jön el Németországból, mert nem akar karanténba vonulni – tudta meg az Index Bokor Balázstól, a Magyar Hollywood Tanács elnökétől, volt Los Angeles-i főkonzultól, aki a temetés részleteit egyezteti az özveggyel. 

Nyáron még arról volt szó, hogy az életének 100. évében, 2016 végén elhunyt hollywoodi díva 2012-es végakaratának – miszerint magyar földben szeretne nyugodni – szeptemberben tehetnek eleget. De az időpontot előbb novemberre, most pedig az év végére kellett halasztani a járványügyi korlátozások miatt. Von Anhalt az októberre várt, hátha a magyar kormány lazít a szabályozáson, de hiába számított erre. Így azonban karanténba kellene vonulnia, amit – értesülésünk szerint – nem szeretne. A nyáron, Amerikában már karanténba került egyszer – annyi elég is volt neki. 

kAPCSOLÓDÓ
Meghalt Gábor Zsazsa

<a href="https://index.hu/kultur/mozi/2016/12/19/gabor_zsazsa_filmekben_is_szerepelt/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/05/gabor_zsazsa_temeteset_is_halasztjak_a_jarvany_miatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Koronavírusos lett az amerikai alelnök legközelebbi munkatársa

Pozitív lett az amerikai alelnök kabinetfőnökének koronavírus-tesztje, de Mike Pence az eredeti terveknek megfelelően folytatja …