2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Fűvel töltött káposzta miatt körözik a 82 éves román nénit

Hirdetés

Fűvel töltött káposzta miatt körözik a 82 éves román nénit

Ausztráliába szökött a 82 esztendős Elena Mladin, miután nem mindennapi töltött káposztával igyekezett kedveskedni engedély nélküli vezetésért börtönben ülő unokaöccsének. Az Euronews információi szerint a néni ezzel a legidősebb személy, aki szerepel a román rendőrség körözési listáján.

A nyomozók szerint Mladin még 2014-ben próbált marihuánás káposztát a börtönbe csempészni, a csomag azonban fennakadt a börtönőrök ellenőrzésén, így az soha nem jutott el a címzetthez.

Hirdetés

Az akkor megindított büntetőjogi nyomozás során csaknem két kilogramm kannabiszt találtak az idős hölgy otthonában. Elena Mladint többször beidézték, azonban nem jelent meg a bíróságon.

A Mehedinți Megyei Törvényszék szerint a 82 éves […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/11/13/marihuanas_toltottkaposzta_romania_szokes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beismerő vallomást tett Robert Fico volt igazságügyi államtitkára

Beismerő vallomást tett Robert Fico volt igazságügyi államtitkára

Továbbgyűrűzik a Jan Kuciak gyilkosság keltette politikai botrány Szlovákiában, ahogy Robert Fico korábban éhségsztrájkba kezdett …