2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Folyamatosan megsértik Hegyi-Karabahban a tűzszünet feltételeit

Folyamatosan megsértik Hegyi-Karabahban a tűzszünet feltételeit

A Moszkvában tető alá hozott, október 10-én  életbe lépő tűzszüneti megállapodás ellenére újabb harci cselekményekről számoltak be a szemben álló felek Hegyi-Karabahból. Az egyelőre nem világos, hogy pontosan mi is történt, mivel mind az azeriek, mind az örmények egymást vádolják a tűzszünet feltételeinek megsértésével, ráadásul eltérő eseményekről, cselekményekről adtak hírt. 

Az MTI az az azeri külügyminisztérium vasárnapi Twitter-üzenetét idézve arról ír, hogy ismét örmény rakétatámadás érte az északnyugat-azerbajdzsáni Gandzsa városát, heten meghaltak, 33-an megsebesültek. A tárca szerint az örmény erők támadása az ország második legnagyobb városának egyik lakóövezetét érte, az áldozatok között gyerekek is vannak.

Ugyanakkor az örmény irányítás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/11/folyamatosan_megsertik_hegyi-karabahban_a_tuzszunet_felteteleit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Újabb iszlamista szervezetet számolnak fel Franciaországban

Újabb iszlamista szervezet felszámolását jelentette be kedden a francia államfő. Emmanuel Macron közölte, hogy szerdai ülésén …