2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Flamingózaklatás Romániában

Hirdetés

Flamingózaklatás Romániában

Romániában egy héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a Duna-delta bioszféra Rezervátumba több mint száz rózsaszín flamingó érkezett; erről a rezervátum a közösségi oldalán számolt be – írta meg a Főtér

A román sajtó és az internet apraja-nagyja azonnal felkapta az információt, sorra születtek cikkek, bejegyzések a témában. Habár két nappal később már sejtelmes bejegyzések kerültek ki a rezervátum oldalára: 

Ne stresszeld az állatokat, ha fotózod őket!

A figyelmeztetést témához illően flamingókkal illusztrálták, viszont az akkor senkinek sem lett gyanús, továbbá az sem, hogy több szakember is aggodalmának adott hangot. Május 29-én egy fotós – aki egyben idegenvezető is – már arról írt bejegyzést, hogy a flamingók által belakott, szigorúan védett területekre áltermészetbarátok hatoltak be, ráadásul ezekre a helyekre kizárólag kutatási engedéllyel szabad belépni. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/01/romania-flamingok-rezervatum-turista-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Huszonöt áldozata van a kínai gázrobbanásnak

Huszonöt áldozata van a kínai gázrobbanásnak

Huszonötre nőtt a közép-kínai Hupej tartomány Sijen városában történt gázrobbanás halálos áldozatainak száma − adta hírül az …