2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Fenyegető leveleket kap a Kína-kritikus képviselő

Fenyegető leveleket kap a Kína-kritikus képviselő

Tugendhat képviselő az egyik leghangosabb konzervatívként hallatta hangját az ellen, hogy a Huawei bevonódjon az Egyesült Királyság 5G hálózatának kiépítésébe. Véleményének már jóval azelőtt hangot adott, hogy a brit kormány elrendelte a Huawei 5G eszközeinek betiltását, és eltávolítását 2027-ig.

Egyelőre nem világos, hogy összesen hány darab fenyegető levelet a küldtek eddig a képviselőnek. Twittere alapján már több ilyen eset is történt vele. A megosztott levél zavaros szövege a következőket írja:

Kedves Uram! Kérem segítsen kiűzni ezt a gyűlöletet és Kína ellenes retorikát Tom Tugendhat-ből. Habár jót akar, Istenenem, kérlek mutasd meg neki fényességed és szereteted. Találjon megnyugvást megismerésedben. Miatyánk, tégy a Földön ahogy akarsz és legyen meg a te akaratod. Űzd el a félelmet és veszélyeket. Engedd meg Tomnak, hogy szeretetet beszéljen az Egyesült Királyság külpolitikájába és fordítson hátat a további gyűlölködésnek. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/02/nev_nelkuli_fenyegeteseket_kap_a_kina-kritikus_kepviselo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó szerint szégyen lenne, ha nem Trump kapná a Nobel-békedíjat

Szijjártó szerint szégyen lenne, ha nem Trump kapná a Nobel-békedíjat

Interjút adott Szijjártó Péter a One America Network csatornának – derül ki a külgazdasági és …