2021. január 25., hétfőMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.25. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Fény derült az öngyilkos robbantó kilétére

Hirdetés

Fény derült az öngyilkos robbantó kilétére

Egy helyi lakos, Anthony Quinn Warner röpítette levegőbe az egyesült államokbeli Nashville-ben két napja felrobbant lakókocsit, a férfi a detonációban életét vesztette – közölte vasárnap a nyomozást vezető kerületi ügyész, Donald Cochran az MTI tudósítása szerint. A hatóságok szerint a detonáció idején Warner a helyszínen volt, ezért életét vesztette, amit DNS-vizsgálattal állapítottak meg. Douglas Korneski FBI-ügynökszerint nincs arra utaló jel, hogy Warneren kívül másoknak is köze lett volna a robbantáshoz.

A robbantó indítékai egyelőre nem ismertek, így a hatóságok arról sem foglaltak állást, hogy az eset belföldi terrorizmusnak minősíthető-e.

Hirdetés

A robbantóról egyelőre annyit derített ki az amerikai sajtó, hogy Warner elektronikai eszközökkel és riasztórendszerekkel, illetve számítástechnikával is foglalkozott.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/28/usa_nashville_robbantas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt koronavírusban, aztán tíz nappal később visszatért az otthonába

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/24/meghalt_koronavirusban_aztan_tiz_nappal_kesobb_visszatert_az_otthonaba/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …