2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Felvetődött a nyári szünidő lerövidítésének ötlete

Hirdetés

Felvetődött a nyári szünidő lerövidítésének ötlete

Állítólag több országban fontolgatják, hogy rövidítsenek a diákok nyári szünetén. Már most borítékolható, ha ez szándékká formálódik, nemhogy tetszést nem arat, hanem társadalmi felzúdulást okozhat, és nem csak a tanulók körében. Azzal érvelnek, hogy a hónapokig tartó online oktatás miatt nagyon sok gyerek maradt le a tananyaggal, ami így pótolható.

Vannak, akik azt mondják, hogy a hosszú nyári szünet negatív hatással van a hátrányos helyzetű diákok tudásszintjére, nehezebb számukra a felzárkózás. A nyári szünet hossza egyébként Európa-szerte eltérő, míg az olasz diákok majdnem három hónapig lehetnek otthon, addig Hollandiában alig másfél hónap jut a pihenésre – írta az eduline.hu.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/15/diak-regeneralodas-szunido-zsugoritas-tananyag-elsajatitas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb nagy erejű vulkánkitörés a Csendes-óceán mélyén

Újabb nagy erejű vulkánkitörés a Csendes-óceán mélyén

A vasárnap éjszaka történt kitörés nyomán áldozatokról egyelőre nem tudni, azonban annyi tudható: evakuálási munkálatok …