2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Felmondtak a kutatók a gyógyszerhatóságnál, mert szerintük nem kell a harmadik oltás

Hirdetés

Felmondtak a kutatók a gyógyszerhatóságnál, mert szerintük nem kell a harmadik oltás

Az Amerikai Egyesült Államokban megosztja a tudóstársadalmat, hogy szükség van-e a koronavírus elleni harmadik vakcina beadására általában. Most derült ki, hogy Philip Krause és Marion Gruber két héttel ezelőtt fölmondott az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóságnál (FDA), mert nem értenek egyet a szervezet álláspontjával a Covid–19 elleni harmadik oltásról, írta a Financial Times. A két kutató szerint nem szükséges mindenkinek beadni az mRNS-vakcinák, így a Pfizer–BionTech, illetve a Moderna harmadik dózisát.

A szerzők úgy érvelnek: nincs tudományos bizonyíték arra, hogy az emberek többségének szüksége lenne az újfajta, mRNS-oltásokból újabb szúrásra, mert már elegendő védettséggel bírnak.

Hirdetés

A tekintélyes orvosi folyóiratban, a The Lancetben megjelent cikkükben arra is utalnak, hogy szerintük a meglévő dózisokkal azokat kellene beoltani, akik súlyos betegséggel küszködnek, emiatt meg kell erősíteni a védekezőképességüket. Emellett azok számára kellene fenntartani a vakcinákat, akiket még nem oltottak be.

Kapcsolódó

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/14/amerikai-egyesult-allamok-harmadik-oltas-mrns-oltasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiakadtak a franciák, a NATO-ig ér a tengeralattjáró-botrány

Kiakadtak a franciák, a NATO-ig ér a tengeralattjáró-botrány

 A NATO-n belüli viszonyt is feszültté tette a héten kipattant botrányos tengeralattjáró-ügy – jelentette ki …