2020. november 30., hétfőMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Felmentette a Magyarországra menekülő kisebbségi államtitkárt a bukaresti ítélőtábla

Hirdetés

Felmentette a Magyarországra menekülő kisebbségi államtitkárt a bukaresti ítélőtábla

Felmentette első fokon a bukaresti ítélőtábla Markó Attila egykori kisebbségügyi államtitkárt egy újabb kártérítési perben, amelyben a politikust hivatali visszaéléssel gyanúsították.

Az ítéletet a romániai bíróságok honlapja tette közzé pénteken. Eszerint bűncselekmény hiányában az ügy valamennyi vádlottját felmentették, közöttük Markó Attilát is, ugyanakkor a vádlottak vagyona zárolva marad.

Markó Attila a romániai restitúciós hatóság bizottságának volt a tagja, amely a kommunizmus idején elkobzott ingatlanok ügyében kártérítések megítélésében illetékes. A román korrupcióellenes ügyészség több pert is indított a testület tagjai ellen; a mostani immár a második, amelyben felmentő ítélet született.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/23/marko_attila_bukarest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brit nagykövet az Indexnek: Százezer magyar már bejelentkezett

Brit nagykövet az Indexnek: Százezer magyar már bejelentkezett

Hogyan állnak a koronavírus-járvánnyal? Milyen karácsonyuk lesz a briteknek?  A  miniszterelnökünk nemrég jelentette be, hogy …