2020. december 2., szerdaMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Felfüggesztették Jeremy Corbyn tagságát a brit Munkáspártban

Hirdetés

Felfüggesztették Jeremy Corbyn tagságát a brit Munkáspártban

Felfüggesztették pártjában Jeremy Corbyn volt brit munkáspárti miniszterelnök-jelöltet, miután az Esélyegyenlőségi és Emberi Jogi Bizottság (EHRC) megállapította, hogy az antiszemitizmus kezelésében megsértette az egyenlőségről szóló törvényt – írja a The Guardian.

Corbyn elutasította a jelentés néhány megállapítását, és azt állította, hogy kritikusai „politikai okokból drámai módon túlértékelték” a kérdést, elsősorban e kijelentése miatt született meg a döntés.

Hirdetés

Harriet Harman munkáspárti képviselő szerint Corbyn felfüggesztése „helyes döntés” volt. 

Keir Starmer, a Munkáspárt jelenlegi vezetője pedig úgy nyilatkozott, hogy ha a jelentésben foglalt minden bizonyíték ellenére „még mindig vannak olyanok, akik szerint a Munkáspártban nincs probléma az antiszemitizmussal”, vagy hogy ez egy eltúlzott, párton belüli támadás, úgy ők maguk is részei a problémának, és nekik „a közelébe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/29/corbyn_brit_munkaspart_felfuggesztes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Idén a franciák se nagyon fognak síelni

Miután a franciaországi sífelvonók a koronavírus-járvány miatt az év végi ünnepek idejére nem nyithatnak ki, …