2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Felborult a világ legnagyobb úszó étterme

Hirdetés

Felborult a világ legnagyobb úszó étterme

A Jumbo étterem tulajdonosai közölték, hogy az étterem kedvezőtlen időjárási körülmények közé került, amikor a Paracel-szigetek mellett haladt el.

A vízmélység a helyszínen több mint ezer méter, ami rendkívül megnehezíti a mentési munkálatok elvégzését. A személyzet egyetlen tagja sem sérült meg.

Jackie Chan és II. Erzsébet királynő is járt már ott

A néhai Stanley Ho Hung-sun makaói kaszinómágnás által 1976-ban megnyitott Jumbo étterem az elmúlt négy évtizedben népszerű turisztikai látványossággá vált az egykori brit gyarmaton. A közel 80 méter hosszú, elegáns, hagyományos kínai díszítéséről és jellegzetes tengeri ételekről ismert étterem többször szerepelt filmekben, például Jackie Chan 1985-ös filmjében, A védelmezőben és a 2003-as Pokoli ügyek II-ben is. Magas rangú vendégei közé tartozott II. Erzsébet királynő és Tom Cruise hollywoodi színész is – írja a Guardian.

A koronavírus-járvány hatalmas anyagi csapást mért az étteremre. A járvány miatt 2020-ban bezárt, és elbocsátotta az összes alkalmazottját. A 2020-as járvány […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/21/kina-hongkong-jumbo-etterem-hajo-baleset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

A tájékoztatás szerint a gyilkos több mint 70 lövedéket lőtt ki a tömegre egy épület …