2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Feladta magát a nagyhatalmú kokainkirály, akit az Interpol vörös jelzéssel keresett

Hirdetés

Feladta magát a nagyhatalmú kokainkirály, akit az Interpol vörös jelzéssel keresett

Az ügyben kiadott vörös jelzés a legmagasabb riasztás, amely arra szólítja fel az Interpol tagjait, helyezzék előzetes letartóztatásba a keresett személyt, hogy később kiadják annak az államnak, amely a körözést kezdeményezte.

Evelin Banev, becenevén „Brendo”, „aki ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, önként feladta magát” a szófiai börtönben – közölte a tárca szóvivője az AFP francia hírügynökségnek. Az 59 éves férfi borotvált fejjel, szürke sapkával a fején, ügyvédje, Petar Zafirov oldalán tűnt fel a fővárosi börtön bejárata felé tartva a flagman.bg hírportál által a Facebookon közzétett videón.

„Banev úr feladja magát, hogy letöltse a rá kiszabott büntetést” – magyarázta Zafirov egy jelenlévő újságírónak.

Hirdetés

A rettegett calabriai maffiának is szerzett drogot

Az egykori birkózót 2013-ban Bulgáriában hét és fél év börtönbüntetésre ítélték, mert részt vett egy pénzmosási ügyletben. A büntetést végül 2018-ban hat évre csökkentette a legfelsőbb bíróság. Büntetését azonban soha nem töltötte le, miután a szabadlábra helyezést kihasználva eltűnt.

„Brendót” 2021 szeptemberében őrizetbe vették Ukrajnában, de az ország hatóságai – amelynek állampolgára – gyorsan szabadon engedték. Ezután nyoma veszett. 

A férfit 2017-ben 20 év […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/25/bulgaria-drogbaro-feladta-magat-kabitoszer-kereskedo-interpol-kokainkiraly/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A helyszínrajz alapján hatalmasat hibázott Donald Trump biztonsági szolgálata

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban merényletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus …