2023. február 2., csütörtökMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.02. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Fejbe lőtte, majd láncfűrésszel feldarabolta szüleit egy amerikai nő

Hirdetés

Fejbe lőtte, majd láncfűrésszel feldarabolta szüleit egy amerikai nő

A Montgomery megyei körzeti ügyész, Kevin R. Steele és Abington rendőrfőnöke, Patrick Molloy nyomozást, valamint vádemelést jelentettek be egy kettős gyilkosság ügyében, amely az abingtoni Beverly Road 1100-as háztömbjének egyik lakásában történt.

Az abingtoni rendőrséget kedden helyi idő szerint éjszaka fél 11 környékén hívták a háztömbhöz. A telefonhívást egy olyan családtag kezdeményezte, aki már több mint egy hete nem hallott az idős házaspár felől. Miután a rendőrök beléptek a lakásba, a házaspár felnőtt lányával találták szemben magukat. Két halott személyt találtak a helyszínen, az egyik szülő holtteste fehér lepedőbe volt betekerve. A körzeti ügyész Facebook-oldalán megjegyezte, hogy rendkívül extrém trauma jeleit észrevételezték. A 49 éves nőt, Verity Becket őrizetbe vették.

A részletes házkutatás és az első kihallgatások, kikérdezések után kiderült, hogy egy 73 éves férfi és egy 72 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/01/20/kettos-gyilkossag-emberoles-darabolos-gyilkos-lancfuresz-fejloves/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pakisztánban őrizetbe vették a volt belügyminisztert

A Geo TV helyi televízió a rendőrségre hivatkozva arról számolt be, hogy a hatósági intézkedés …