2022. november 29., keddMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.29. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ezt az ételt soha többé nem szolgálhatják fel Károly királynak

Hirdetés

Ezt az ételt soha többé nem szolgálhatják fel Károly királynak

Mostanság III. Károly király különböző döntéseiről hangos a média, hiszen az új uralkodó megpróbálja keresztülvinni minden egyes elképzelését a családban – írja a Bors.

Legutóbb kisebb fiát, Harry herceget vette ki azok köréből, akik a szabadnapján helyettesíthetik őt, most pedig egy másik ukázzal került a rivaldafénybe. Bejelentette ugyanis:

A drasztikus lépést dicsérte az állatok etikus bánásmódjáért küzdő Peta-csoport is.

A libamájat nem lehet megenni. Károly király már walesi hercegként eltávolította rezidenciájáról a libamájat, amelyhez a kacsákat és libákat addig tömik, amíg a májuk a természetes méretének tízszeresére nem növekszik. Örülünk, hogy Őfelsége könyörületes döntése kiterjed a királyi család összes rezidenciájára – áll az aktivisták állásfoglalásában. Sőt, a csoport annyira örül Károly döntésének, hogy egy ajándékkosárral is meglepik, amely egy vegán séf, Alexis Gauthier által készített hamis libamájas ételekből áll.

Hirdetés

Hogy maga az udvartartás és a királyi család mit szól mindehhez, már más kérdés, hiszen egy igencsak kedvelt fogás kerül le így a menüről, méghozzá a jelenlegi állás szerint örökre.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20221120-karoly-kiraly-etel-anglia.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő bejelentést tett Putyin

“Különös figyelmet fordítunk a közös közlekedési és logisztikai infrastruktúra fejlesztésére, valamint a kölcsönös kereskedelmet és …