2021. március 2., keddMa Albin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.02. Albin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Extrém hideg és hó sújtja az északi féltekét

Hirdetés

Extrém hideg és hó sújtja az északi féltekét

Tömegbalesetet okoztak a síelni igyekvők között a havas-jeges útviszonyok Olaszország Piemonte régiójában az A2-es autópályán. Mintegy 25 gépkocsi ütközött, 3 ember pedig életét vesztette az ütközéssorozatban – adta hírül az Euronews. Az országban épphogy megnyitották a sípályákat, és amint arról korábban az Index is hírt adott, a jövő heti iskolai szünet miatt megrohanták a foglalásokkal az üzemeltetőket. 

A hírcsatorna szerint Franciaországban is megbénult a közlekedés La Vienne régió több főútvonalán is. Az ónos eső jégpályává változtatta az aszfaltot, ezért rengeteg kamion rekedt az A7-es autópályán. Máshol autók korcsolyáztak az árokba.

A Hollandiában tomboló ítéletidő – havazás és erős szél – miatt a legmagasabb fokozatú vörös riasztást rendelték el. Az országot a hét elején hatalmas hóval és évek óta nem tapasztalt hideggel sújtó Darcy vihar után továbbra sem enyhül az időjárás. Sok helyütt azzal küzdenek a hatóságok, hogyan tartassák be a koronavírus miatti korlátozásokat a csatornákon korcsolyázó lakossággal. 

Hasonló gondjaik voltak a héten a brit rendőröknek is: az Angliában kevéssé megszokott hótakarót élvezve egy többen szánkóznak, figyelmen kívül hagyva a járványvédelmi korlátozásokat. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/14/extrem-hideg-es-ho-sujtja-az-eszaki-felteket/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb négy orosz tisztségviselőt szankcionál az EU a Navalnij-ügy miatt

Újabb négy orosz tisztségviselőt szankcionál az EU a Navalnij-ügy miatt

Az Európai Unió négy magas rangú orosz tisztviselőt vesz fel az uniós tagállamok külügyminiszterei által …