2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Évekig szexelt egy tanárnő tizenéves diákjával, majd azt állította, hogy a fiú zaklatta őt

Hirdetés

Évekig szexelt egy tanárnő tizenéves diákjával, majd azt állította, hogy a fiú zaklatta őt

Marka Bodine korábban egy tomballi iskolában tanított, ma már a szexuális bűnelkövetők listáján szerepel. 

 A tanárnőnek ugyanis tiltott viszonya volt egy tanítványával, amire úgy derült fény, hogy az igazgatóságon panaszt tett, hogy egy egykori diákja zaklatja és fenyegeti őt azzal, hogy kárt tesz magában, illetve nyilvánosságra juttatja a nő privát fotóit.

Bodine válása után ugyanabbana lakóparkba költözött, ahol ő lakott, hogy többször találkozzanak, és gyakran az osztályteremben, vagy a kocsiban szexeltek.

A nőt a keddi tárgyaláson bűnösnek mondták ki kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekmény miatt amiért 60 napot kell majd börtönben töltenie, melyet 10 év próbaidő követ.

Hirdetés

A büntetés ahhoz képest rendkívül enyhe, hogy az ügyészség eredetileg 20-40 év közötti börtön kiszabását javasolta. Azonban mivel

nemrég gyereke született, így még ezt a rövid büntetést is elhalasztják. A helyiek úgy tudják, hogy Bodine gyereke nem a tanítványától született, hanem egy másik férfitól – írja a DailyStar.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220803-evekig-folytatott-titkos-viszonyt-egy-kamaszfiuval-egy-texasi-tanarno.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …