2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Európa megkezdte a felkészülést Joe Biden bukására

Hirdetés

Európa megkezdte a felkészülést Joe Biden bukására

„Az EU és a jelenlegi amerikai kormányzat között példátlanul szoros együttműködés és koordináció van. Ez a legmagasabb szintekig ér” − mondta a CNBC-nek egy névtelenséget kérő uniós tisztviselő.

Az EU tisztában van azzal, hogy ez az együttműködés nem magától értetődő, és a megközelítés megváltozhat, ha ismét egy olyan személy kerül a Fehér Házba, mint a korábbi elnök, Donald Trump. A közösség pedig megpróbálja kihasználni ezt a lendületet, hogy előbbre vigyen számos közös ügyet

− tette hozzá a tisztviselő.

Az Európai Unió láthatóan örült Joe Biden 2020. végi megválasztásának, miután Trump elnöksége alatt a transzatlanti kapcsolatok mélypontra kerültek. A két félnek eltérő nézetei voltak a kereskedelemről, a védelempolitikáról és a technológiáról − hogy csak néhány feszültséget okozó pontot említsünk.

Hirdetés

Lehetséges, hogy a jelenlegi, Ukrajnáról szóló megállapodásoknak és a munkamódszereknek vége szakad, ha új elnök kerül a Fehér Házba.

Nehéz lesz a kapcsolat

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/24/egyesult-allamok-europai-unio-valasztasok-joe-biden/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megarengésre készülnek Japánban, ezért katasztrófák esetére ételautomatákat telepítenek

A napokban beüzemelt két ételautomatát úgy tervezték, hogy maguktól felnyíljanak és – egyébiránt pénzért kínált …