2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Étterem tulajdonosára támadt egy fegyveres banda

Hirdetés

Étterem tulajdonosára támadt egy fegyveres banda

Szlovákia délnyugati részén, a vágsellyei járásban fekvő, alig több, mint kétezer lélekszámú Deákin három felfegyverzett férfi támadta meg az egyik étterem tulajdonosát és feleségét. Pénzt és ékszereket raboltak a házaspártól. 

Kedd hajnalban követték el a bűncselekményt: a három pisztollyal felfegyverzett oroszul beszélő elkövető a kerten keresztül jutott be a családi házba. A házaspárt megkötözték, és erőszak alkalmazásával fenyegetőzve 40 ezer euró készpénz és 10 ezer euró értékű ékszer átadására kényszerítették őket. Ezt követően a rablók kereket oldottak. Személyi sérülés nem történt – számol be a Paraméter.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/25/szlovakia-rablas-fegyveresek-etterem-tulajdonos-penz-ekszer-hazaspar/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az ukrán külügyminiszter szerint az Egyesült Államoknak kötelessége országát egymilliárddal támogatnia

Az ukrán külügyminiszter, Dmitro Kuleba tárgyalásokat kezdett az Amerikai Egyesült Államok vezetőivel, mert szeretné feltornázni …