2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Észak-Koreába látogathat Ferenc pápa

Hirdetés

Észak-Koreába látogathat Ferenc pápa

A katolikus egyház feje az UPI cikke szerint az észak-koreai látogatása terveiről egy októberi, dél-koreai diplomatákkal folytatott találkozója során beszélt, és érdeklődött a megvalósítás részleteiről.

Az UPI idézi a Herald Business dél-koreai lapot, amely szerint Ferenc pápa azért szeretné meglátogatni a Kim Dzsongun-rezsimet, hogy megáldhassa az észak-koreai népet.

A pápa a béke érdekében tenne látogatást Phenjanban, de erre csak akkor kerülhet sor, ha Kim Dzsongun hivatalos meghívót küld neki.

Hirdetés

Ferenc pápa terve azért is tűnik elvetélt gondolatnak, mivel Észak-Korea a világ vallásilag legelnyomóbb országai közé tartozik.

Kapcsolódó
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/11/13/eszak-koreaba_latogathat_ferenc_papa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Antony Blinken apja utólag bírálta az első Orbán-kormányt

Antony Blinken apja utólag bírálta az első Orbán-kormányt

Az amerikai külügyminiszteri poszt várományosa, Antony Blinken apja, a korábban befektetési bankárként tevékenykedő Donald Blinken 1994 és 1997 …