2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Eséllyel indulhatna Texas kormányzói székéért Matthew McConaughey

Hirdetés

Eséllyel indulhatna Texas kormányzói székéért Matthew McConaughey

A University of Texas és a Dallas Morning News friss felmérése szerint Matthew McConaughey eséllyel pályázna Texas állam kormányzói posztjára – számolt be hétfőn reggel a Daily Mail.

Az 52 éves, Oscar-díjas színész már hónapokkal ezelőtt meglebegtette, hogy versenybe szállna a kormányzói székért. A Daily Mail szerint McConaughey szűkszavú, ha politikai nézeteiről van szó, de korábbi megszólalásai alapján mérsékelt konzervatív lehet.

A felmérés szerint ha Texas hivatalban lévő kormányzójával, a republikánus Greg Abbott-tal szállna szembe a színész, akkor előbbi 35, utóbbi 43 százalékot kapna. Abbott lehetséges demokrata kihívóját, Beto O’Rourke-ot is legyőzné McConaughey: 49 százalékot kapna, míg a politikus mindössze 27-et.

Ha mind a hárman elindulnának, már más lenne a helyzet: ebben a hipotetikus esetben Abbott 37 százalékot kapna, McConaughey és O’Rourke pedig […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/22/esellyel-indulhatna-texas-kormanyzoi-szekeert-matthew-mcconaughey/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tévedésből lelőtték a munkásokat, gyújtogatnak a falusiak

Szandip M. Tamgadzse, a nágaföldi rendőrség munkatársa elmondta: hat munkást öltek meg, miközben hazafelé tartottak …