2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Erzsébet királynő: Fülöp herceg nevetése nagyon hiányzik idén

Hirdetés

Erzsébet királynő: Fülöp herceg nevetése nagyon hiányzik idén

A királynő azzal kezdte, hogy a karácsonyt rendszerint a gyermekek idejeként tartják számon ami igaz is, de ez csak a történet fele. A karácsony valójában a mindannyiunkban élő gyermekhez szól – mondta, majd azt követően úgy fogalmazott:

Nekem és a családomnak nagyon fog hiányozni egy jól ismert nevetés ebben az évben, de így is örülni fogunk a karácsonynak.

A királynő ezzel az idén áprilisban elhunyt Fülöp hercegre utalt. Hozzátette: szerencsére a herceg halála mellett van jó hír is, hogy idén négy gyermeket is üdvözölhettek a királyi családban. 

Ők mindannyiunkat tanítanak, akárcsak a karácsony. Egy gyermek születésével egy új ajtó nyílik ki, végtelen lehetőségekkel. 

Hirdetés

– mondta a gyermekekről, majd hozzátette, hogy szerinte a karácsony a történetének az egyszerűsége miatt lehet ennyire általános érvényű világszerte. 

Rövid beszéde végén a királynő Jézus születésére utalt vissza, hangsúlyozva, hogy a saját életében is nagyon fontos szerepe van a vallásnak. Mindeközben az O little town of Bethlehem című angol karácsonyi nótát is idézte: 

Az ő születése egy új kezdetet jelentette. Ahogy a karácsonyi nóta szól: »Mert benned lett ma emberré, Kit minden nép remélt«.  Mindannyiuknak nagyon boldog karácsonyt kívánok!

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/25/erzsebet-kiralyno-karacsonyi-beszede-egyesult-kiralysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyilvánosságra hozták a dróncsapás videóját, amelyben 10 ártatlan ember halt meg

Nyilvánosságra hozták a dróncsapás videóját, amelyben 10 ártatlan ember halt meg

A Pentagon nyilvánosságra hozott egy felvételt arról a kabuli dróncsapásról, amelyben 10 civil vesztette életét. …