2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Emberöléssel gyanúsítják a Marosban felborult csónak vezetőjét

Hirdetés

Emberöléssel gyanúsítják a Marosban felborult csónak vezetőjét

Az Arad megyei rendőrség hétfőn közölte, hogy a csónakot vezető 33 éves férfinak nem volt a vízi jármű vezetésére feljogosító vezetői engedélye, a csónak nem volt bejegyezve, és többen ültek benne a megengedettnél, ezért elsüllyedt.

A fából készült, motorral hajtott csónakot vezető férfi, mielőtt a kormányhoz ült volna, alkoholt fogyasztott, légalkoholszintje literenként 0,31 milligramm volt. Gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indult ellene eljárás, 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték – írta az Arad megyei rendőrségre hivatkozva az Agerpres román hírügynökség.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a férfi vasárnap 20 óra 40 perc körül indult el a csónakkal a Maroson a Temes megyei Perjámos kikötőjéből (Periam Port) a másik partra, az Arad megyei Szemlak (Semlac) irányába. A település közelében tizenegy ember ült be a csónakba – öt felnőtt és hat kiskorú –, Perjámosba akartak átjutni, de a túlterhelt csónak a parttól mindössze két-három méterre elsüllyedt.

A balesetről a helyszínről tudósító Aradon hírportál szerint a csónak ütközött valamivel, mielőtt elsüllyedt volna.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/01/romania-arad-temesvar-csonak-felborult-emberoles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

A 16 tagú testület, amely a fizikától az asztrobiológiáig különböző területek szakértőit tömöríti, tavaly júniusban …