2021. szeptember 26., vasárnapMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Emberéletet is követelt az Ida hurrikán, egész New Orleans áram nélkül maradt

Hirdetés

Emberéletet is követelt az Ida hurrikán, egész New Orleans áram nélkül maradt

Cikkünk folyamatosan frissül!

Egy ember meghalt, egész New Orleans pedig áram nélkül maradt, amikor az Egyesült Államok déli partvidékén vasárnap földet ért az Ida hurrikán. Az AP amerikai hírügynökség cikke szerint a hatalmas vihar fákat csavart ki, háztetőket tépett le és megfordította a Mississippi folyó folyását is.

A halálos áldozatról a louisianai Ascension megye seriffi hivatala tett bejelentést. A hivatalt egy prairieville-i sérült miatt riasztották, akire rádőlt egy fa, de már a helyszínen halottnak nyilvánították.

Eközben New Orleansban több százezer ember maradt áram nélkül, vagyis a légkondicionálók és a hűtők sem működnek az amúgy rekkenő hőségben. Áramot csak a generátorokból lehet nyerni.

Hirdetés

@EntergyNOLA has confirmed that New Orleans has no power. The only power in the city is coming from generators. #Ida pic.twitter.com/9clSeFcz3T

— NOLA Ready (@nolaready) August 30, 2021

A szolgáltató, az Entergy későbbi közlése szerint vasárnap éjjel New Orleansban – ahol nemsokára lesz éjfél – már senki ne is számítson áramra, mert a városba vezető mind a nyolc vezeték megsérült. Louisianában összesen több mint egymillió, Mississippiben 48 515 ember maradt áram nélkül a PowerOutage portál közlése szerint.

Joe Biden amerikai elnök – írja élő hírfolyamában az NBC News – katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánította Louisiana államot, ami utat nyit szövetségi segély […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/30/usa-ida-hurrikan-new-orleans-halal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brutálisan meggyilkoltak egy 28 éves londoni tanárnőt, tart a hajtóvadászat

Brutálisan meggyilkoltak egy 28 éves londoni tanárnőt, tart a hajtóvadászat

Meggyilkoltak Londonban egy 28 éves tanárnőt, Sabina Nessát, a rendőrség tájékoztatása szerint egy mindössze ötperces …