2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elutasította a maszkot, kitiltották a politikust a repülőről

Hirdetés

Elutasította a maszkot, kitiltották a politikust a repülőről

A hírt maga a légitársaság jelentette be.

„Arról tájékoztattuk Lora Reinbold szenátort, hogy nem repülhet többé gépeinken, miután folyamatosan elutasította a maszk viselését, amely járatainkon kötelező” – idézi az Anchorage Daily News Tim Thompsonnak a közleményét. A légitársaság szóvivője közölte: a rendelkezés azonnali hatályú.

A republikánus szenátor ezzel szemben azt mondta: nem kapott semmilyen értesítést az utazási tilalomról. Lora Reinbold reméli, hogy rövidesen ismét felszállhat az Alaska Airlines gépeire.

Hirdetés

A tiltást megelőző napokban Reinbold vitába keveredett a légitársaság személyzetével a juneau-i reptéren. Arra próbálták rávenni, hogy maszkját viselje szabályosan, és takarja el vele az orrát és száját egyaránt.

Whoa! A source just sent this video of Sen. Reinbold at the Juneau airport. She was refusing to wear the mask and the police got involved! She’s also filming @AlaskaAir employees and asking for their names. Hyper loose. A second video is below. #akleg pic.twitter.com/EfaoSU3K9k

— The Alaska Landmine (@alaskalandmine) April 22, 2021

Reinbold elismerte, hogy vitába szállt, és a maszkviselés alól kivételezést kért a pultnál dolgozó „feszült” alkalmazottaktól.

„Én azonban méltányos voltam az Alaska Airlines alkalmazottaival szemben” – mondta, és kifejezte reményét, hogy rövidesen újra felszállhat a gépeire.

Nemcsak a politikust tiltották ki

Reinbold régóta és hevesen ellenzi a járványügyi korlátozásokat. Többször bírálta az Alaska Airlines szabályzatát is, amely már a szövetségi rendelkezések előtt is a maszk viselésére kötelezte utasait.

A szenátor tavaly egyenesen zaklatással vádolta a légiutas-kísérőket, amikor arra szólították fel, hogy viseljen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/05/01/nem-viselt-maszkot-kitiltotta-a-legitarsasag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Oroszországnak már nem barátja az Egyesült Államok és Csehország

Oroszországnak már nem barátja az Egyesült Államok és Csehország

Az Egyesült Államok és Csehország felkerült az orosz kormány által elfogadott, barátságtalan államokat felsoroló listára – …