2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Először láttak hóbaglyot Spanyolországban

Hirdetés

Először láttak hóbaglyot Spanyolországban

Először láttak Spanyolországban hóbaglyot, ráadásul egyszerre hármat is. A ragadozómadár, amely az Északi-sarkkör mentén honos észlelésének hírére az ibériai ország északi, valamint atlanti-óceáni partvidékén több madárfigyelő is megjelent – adta hírül az MTI.

Két hete még Kantábria tartományában találtak egy legyengült hóbaglyot. Madárkórházba vitték, de a néhány órán belül elpusztult a súlyos dehidratáltság miatt.

A múlt héten a szomszédos tartomány, Asztúria két vidékén láttak egy-egy hóbaglyot. Egyet a tartomány középső részén a tengerparton, egyet pedig Asztúria legészakibb pontján, a Penas-fokon, utóbbit több alkalommal is.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/19/spanyolorszag-hobagoly-ornitologia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lukasenka felkeresett egy menekülttábort a lengyel határnál

Lukasenka felkeresett egy menekülttábort a lengyel határnál

Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök ellátogatott egy, a lengyel határhoz közeli migránsközpontba. Előző este illegális bevándorlók …