2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elon Musk folyton Elon Muskot idézi a zsenialitásáról

Hirdetés

Elon Musk folyton Elon Muskot idézi a zsenialitásáról

Amikor az FTX Group november közepén összeomlott, Elon Musk hozzászólt a vállalat kriptovalutákról közzétett bejegyzéséhez. „Ahogy már korábban is mondtam, ne fogadjatok a kriptókra!” – állt a Twitter-üzenetben, és azt javasolta a vállalkozóknak, hogy inkább teremtsenek valódi értéket azzal, hogy figyelnek az embertársaikra. Elon Musk ezután egyetértett a hozzászólással: „Pontosan” – válaszolta saját bejegyzésére.

Egy Musk University nevű fiók azt hangoztatja, hogy megvédi a „tudatosság fényét” azáltal, hogy Elon Musk mondatait idézi a Twitteren. Elon Musk rendszeresen egyetért a rajongói fiókok és saját maga bejegyzéseivel – ilyen például az Elon’s Wisdom és az Elon Musk Quotes – írja a  Bloomberg .

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/24/elon-musk-twitter-kozossegi-media/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három férfi tizenegy napot élt túl egy tankerhajó kormánylapátján

Három férfi tizenegy napot élt túl egy tankerhajó kormánylapátján

A spanyol parti őrség kimentett három férfit, akik egy Nigériából a Kanári-szigetekre érkező tartályhajón, közvetlenül a …