2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ellenőrző bizottság: minden rendben volt a moszkvai szavazáson

Hirdetés

Ellenőrző bizottság: minden rendben volt a moszkvai szavazáson

Nem fedezte fel törvénytelen szavazatok betöltésének vagy a rendszer feltörésének jelét a moszkvai online parlamenti voksolás menetének visszamenőleges ellenőrzésekor a fővárosi társadalmi megfigyelő törzs − közölte Alekszej Venegyiktov, a testület vezetője.

Az MTI azt írja, hogy az online szavazatok ellenőrzését szerdán jelentették be, miután gyanút keltett, hogy a hétvégi voksoláson a blockchain alapú elektronikus távszavazás mérlegének megvonása az urnazárást követően órákig elhúzódott, majd az eredményhirdetés jelentősen megváltoztatta az offline voksok összesítése utáni állást. Végül minden választókerületben a kormányzó Egységes Oroszország párt jelöltjei győztek.

A kormánypárttal szembeni taktikai voksolást kezdeményező Alekszej Navalnij ellenzéki politikus az eredmények manipulálásával vádolta a hatóságokat. Gennagyij Zjuganov, a kommunisták elnöke közölte, hogy nem fogadja el a moszkvai online-szavazás mérlegét.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/23/oroszorszag-szavazas-valasztas-ellenorzes-online/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők hozzátartozóit fogadta, pénzt adott, illetve földet ígért nekik a Szirádzsuddín Hakkáni, az afganisztáni …