2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elkötelezett a bevándorlás visszaszorítása mellett a francia elnök

Elkötelezett a bevándorlás visszaszorítása mellett a francia elnök

„Hogy eláraszt minket a bevándorlás? Nem. Ezt nem lehet kijelenteni. De a jelenlegi helyzet nem tartható, és jelentősen csökkentenünk kell a bevándorlást, kezdve a legális bevándorlással. Kötelességünk eredményt felmutatni” –jelentette ki a francia elnök a Le Point című francia hetilapnak adott interjúban.

„Ehhez jobban meg kell védenünk a külső, európai határainkat, mert ne felejtsük el, Franciaország nem az Európába érkező külföldiek belépőországa, hanem inkább másodlagos bevándorlóország olyan külföldiek számára, akik egy másik országban léptek az Európai Unió területére” – tette hozzá.

Emmanuel Macron úgy látja, hatékonyabban kell alkalmaznia Franciaországnak a menedékjogot is, amellyel az embercsempész-hálózatok visszaélnek. Ez áll a kormány által előkészített törvényjavaslat középpontjában – hangsúlyozta az államfő.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/25/emmanuel-macron-bevandorlas-franciaorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Brutálisan meggyilkolták egy technológiai cég fiatal vezérigazgatónőjét

Vérbe fagyva találták rá hétfőn egy baltimore-i lakásban a 27 éves Pava LaPere holttestére. Az …