2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elképesztő kalandokról mesélt az orvhalászaton ért szlovén kémnő

Hirdetés

Elképesztő kalandokról mesélt az orvhalászaton ért szlovén kémnő

Špela Cimerman egykori szlovén politikus magas rangú Európai Uniós diplomáciai státusban ténykedett 2009 és 2014 között. Horvátország EU-s csatlakozási tárgyalásai során  az Unió belügyi fejezetének a tárgyalásveztője volt.

A hölgy emellett szenvedélyes vízalatti szigonyos horgász. Horvát vizeken augusztus elején egy olyan tengeri sügért ejtett el, amelyre egyébként egész augusztus hónapra kiterjed a  halászati tilalom.

Minderről a Sea Spirit Adria Facebook-oldalán számolt be. Špela Cimerman egyszer sem cáfolta, hogy a Sea Spirit Adria, egy a többek között vízalatti szigonyos horgászat tematikájú Facebook-oldalt ő üzemelteti. Mind a tartalmat, mind a kommentekre adott válaszokat ő maga írja. 

Hirdetés

Amikor kommentelők teljesen udvariasan felrótták neki, hogy halászati tilalom oltalma alatt álló halfaj egy példányát ejtette el, ő nyomdafestéket nem tűrő hangon válaszolt.

B*szódj meg

és 

Ne sz*rjál

 is szerepelta repertoárján.

Ezután a Morski horvát online lap készített vele egy bizarr interjút. Ekkor azzal érvelt, hogy már nem diplomata, valamint, hogy a képek sem most készültek, mert neki most hosszú barna, haja van, a képeken pedig rövid szőke volt. Előadta, hogy 

ő most katonai ezredes Szomáliában. Arra a kérdésre, hogy melyik hadsereg ezredese, azt válaszolta, hogy az Egyesült Nemzeteké.

Majd hozzátétette, hogy poszttraumatikus stressz gyötri, és meg kell, hogy igya az idegnyugtató tablettáit. Egyébként pedig az összes halászati engedéllyel rendelkezik és holnap nyújtja be a horvát állampolgárság megszerzése iránti kérelmét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/18/spela-cimerman-karomkodas-diplomata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiakadtak a franciák, a NATO-ig ér a tengeralattjáró-botrány

Kiakadtak a franciák, a NATO-ig ér a tengeralattjáró-botrány

 A NATO-n belüli viszonyt is feszültté tette a héten kipattant botrányos tengeralattjáró-ügy – jelentette ki …