2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elkapták a súlyos korrupciós botrány főszereplőjét

Hirdetés

Elkapták a súlyos korrupciós botrány főszereplőjét

A szakzsargonban Hájas Leóként emlegetett Leonard Francis a GPS-szel ellátott karóráját a lakásban elvágva és hátrahagyva még szeptember elején szökött meg kaliforniai házi őrizetéből. Mexikón és Kubán keresztül jutott el Caracasba, ahol éppen egy Oroszországba tartó repülőgépre próbált felszállni, amikor elfogták.

Leonard Francis 2013 óta letartóztatásban, majd megromlott egészségi állapotára való tekintettel négy éve már házi őrizetben volt a kaliforniai San Diegóban. Szökése óta az üzletember nemzetközi körözés alatt állt, valamint 40 ezer dolláros jutalmat is felajánlottak a nyomravezetőnek.

Az amerikai haditengerészet egyik alvállalkozójaként kitalálója és fő működtetője volt annak a mintegy 35 fős, főleg tengerészekből álló bűnszervezetnek, amely az évek során legalább 35 millió dolláros kárt okozott az amerikai adófizetőknek.

Hirdetés

A tisztek hallgatását ajándékokkal, pénzzel és szexuális szolgáltatásokkal megvásárolva jelentősen túlszámlázta szingapúri központú hajójavító műhelyeinek szolgáltatásait. A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/22/korrupcio-botrany-interpol-egyeult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lángokban állt a világ legnagyobb nagybani piaca

Lángokban állt a világ legnagyobb nagybani piaca

A tűzoltóság felszólította az embereket, hogy kerüljék el a Párizs déli elővárosában található térséget, amely …